Triade Vitree is een zorggroep (jeugd- en (geestelijk) gehandicapten) in Flevoland en vroeg aan beet! om een campagne te ontwikkelen waarmee een belangrijke boodschap zou worden overgebracht naar potentiële nieuwe begeleiders, gedragsdeskundigen en hulpverleners: als je bij Triade Vitree werkt, geloven we in jou, in je professionaliteit en in je kwaliteiten.

Daarom krijg je bij ons alle ruimte en vrijheid om je werk zoveel mogelijk naar eigen inzicht uit te voeren. In tegenstelling tot veel vergelijkbare zorgorganisaties, waar protocollen en het afvinken van lijstjes met dagelijkse werkzaamheden standaard zijn, ligt het accent bij Triade Vitree veel meer op eigen inzichten, eigen expertise en verantwoordelijkheid om daarmee om te kunnen gaan. Het doel: een forse nieuwe instroom van nieuwe medewerkers op verschillende plaatsen in heel Flevoland.

beet! ontwikkelde een concept waarbij zorgprofessionals worden geconfronteerd met probleemsituaties waarmee ze dagelijks te maken krijgen. De professionals die Triade zoekt, worden door dit soort situaties sterk geprikkeld en tegelijkertijd uitgenodigd om een visie te geven op het omgaan met dit situaties: Wat zou jij doen? Het campagnethema: ER KAN VEEL MEER. WANT JÍJ KUNT MEER. Het concept werd vervolgens doorvertaald naar een manifest voor interne communicatie, vier verschillende verhaallijnen die elk bestaan uit drie films, een uitgebreide serie vacatureteksten, content voor een employer branding site en social media content.