beet AMC | recruitmentcampagne - recruitmentsite - social media
De recruitmentcampagne hebben we tot uiting gebracht in diverse communicatiemiddelen: een recruitmentsite, wervingsdocumentatie en social media.
recruitment, campagne, website, site, social media, wervingsdocumentatie
658
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-658,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Zeton. En het onmogelijke mogelijk maken.

Over dit project

Zeton B.V. in Enschede is een internationale organisatie die pilot plants (proeffabrieken) ontwikkeld voor diverse chemische toepassingen. Internationaal groeit de vraag naar pilot plants enorm en Zeton heeft dan ook veel behoefte aan een nieuwe instroom van gekwalificeerde medewerkers op het gebied van Chemische Technologie en aanverwante technische segmenten.
De concurrentie met gevestigde organisaties van naam (Shell, BP, Dow Chemical) is groot. Dus rees al snel de vraag: waarom Zeton? Waarom zou je liever bij dit bedrijf willen werken dan bij zo’n gevestigde naam? Simpel: bij Zeton ben je in staat om het onmogelijke mogelijk te maken.
Dat hebben we tot uiting gebracht in diverse communicatiemiddelen: een recruitmentsite, wervingsdocumentatie en social media.

Klant

Zeton B.V.

Campagne

En het onmogelijke mogelijk maken.

Middelen

Recruitmentsite, wervingsdocumentatie en social media.

Categorie

recruitment