beet AMC | recruitment door bedrijfsfilm testimonialfilm
Om het bedrijf op de kaart te zetten als aantrekkelijke, verantwoordelijke werkgever heeft BEET! een positionering en communicatiemiddelen ontwikkeld.
Recruitment, site, advertenties, corporate hr-film, testimonialfilms, inspiratiefilms, arbeidsmarktcommunicatie
435
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-435,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Urenco. Verrijk je wereld.

Over dit project

URENCO Nederland in Almelo is onderdeel van de internationale URENCO Groep met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, de Verenigde Staten en Nederland. URENCO is een nucleaire onderneming die uranium verrijkt voor kerncentrales middels de unieke ultracentrifugetechnologie. Het bedrijf vormt een belangrijke schakel in de productie van betaalbare elektriciteit zonder uitstoot van broeikasgassen en hecht veel waarde aan een duurzame samenleving.
Om het bedrijf op de kaart te zetten als aantrekkelijke, verantwoordelijke werkgever kreeg BEET! de opdracht om een nieuwe positionering en bijbehorende communicatiemiddelen te ontwikkelen. BEET! ontwikkelde een employer branding advertentielijn en een recruitmentsite met zes employer branding films, zes testimonialfilms en een employer profile film.
Dat bleek niet alleen een waardevolle versteviging van de employer branding, maar ook van de company pride intern.

Klant

Urenco Nederland

Campagne

Verrijk je wereld.

Middelen

Recruitmentsite, advertenties, corporate hr-film, testimonialfilms, inspiratiefilms.

Categorie

recruitment
Tags
Urenco. Verrijk je wereld.