beet AMC | Quality Online. No more limits.
409
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-409,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Quality Online. No more limits.

Over dit project

Quality Online uit Enschede is gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het bedrijf werkt met Enterprise Applicaties op basis van Platform Technologie en Java Frameworks. Specialistisch werk waar veel vraag naar is en waar dus veel specialisten voor nodig zijn. De organisatie wilde dan ook mogelijkheden creëren voor een grotere instroom van gekwalificeerde medewerkers.

Na een inspirerende positioneringssessie (Een Merk Is Als Een Mens) heeft BEET! een campagne ontwikkeld die zowel voor employer branding als voor directe werving kan worden ingezet.
Via diverse communicatiemiddelen zijn verschillende aantrekkelijke successtories in kaart gebracht. Onder het thema “No More Limits” is een strategie uitgezet waarmee de verschillende doelgroepen zowel on- en offline optimaal kunnen worden bereikt.

Klant

Quality Online B.V.

Campagne

No more limits.

Middelen

​Recruitmentsite, advertenties, social media, online, nieuwsbrieven.​

Categorie

recruitment