beet AMC | Demcon recruitment website
Via een recruitmentsite, een advertentielijn en een beursstand brengen we de hechte samenwerking tot leven die zo kenmerkend is voor de DEMCON-cultuur.
beursstand arbeidsmarkt communicatie
354
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-354,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Demcon. Be here. Be the future.

Over dit project

DEMCON is een ingenieursbureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van mechatronische toepassingen voor hightechsystemen en medische (hulp)middelen. Een forse toename in het aantal opdrachten biedt DEMCON de mogelijkheid om in de komende jaren sterk te groeien. Daarom heeft het bedrijf BEET! gevraagd om communicatieoplossingen te ontwikkelen die zowel het imago van DEMCON op de arbeidsmarkt versterken als voor een flinke instroom van nieuwe  medewerkers zorgen.
Een nadere kennismaking met de organisatie van binnenuit liet al snel zien dat DEMCON-medewerkers er écht sámen voor gaan. Engineers die vanuit verschillende disciplines verschillende talen spreken, dagen elkaar continu uit om te ontdekken en te experimenteren en om tot technologische  oplossingen te komen die nog niet eerder zijn bedacht.
In de campagne “Be here. Be the future” die BEET! voor DEMCON heeft ontwikkeld, staat deze ‘kruisbestuiving’  tussen de verschillende disciplines dan ook centraal. Via een recruitmentsite, een advertentielijn en een beursstand brengen we de hechte samenwerking tot leven die zo kenmerkend is voor de DEMCON-cultuur.

Klant

Demcon

Campagne

Be here. Be the future.

Middelen

Recruitmentsite, testimonialfilms, advertenties, online.

Categorie

recruitment